![]() | Va place sa cititi? Care sunt autorii care va plac cel mai mult? Optiuni topic |
![]() | Toti autorii imi plac si Domnul sa ne ajute sa citim mai mult din Cartea Sfanta, că sa calcam pe urmele lui Hristos! Optiuni postare ® |
![]() | Francine Rivers, Charles Martin... si multi altii, am citit prea multe carti sa le scriu aici... Optiuni postare ® |
![]() | ![]() ![]() Nu imi plac. Optiuni postare ® |
![]() | ![]() ![]() Dimitrie Bolintineanu Optiuni postare ® |
![]() | Mie îmi place Jane Austen, Victor Hugo, Dostoievski, Charles Dickens (chiar dacă sunt din Literatura universală) Îmi plac cărţile menoniţilor, toate! Și, cred că e o scriitoare Kim Vogel Sawyer (sau ceva de genul) de care îmi place, și mai e Cristina Roy. Mă rog, multe... Optiuni postare ® |
![]() | De obicei nu citesc romane, însă am primit cadou seriile de Janette Oke (Învăluiți de iubire, Moștenirea din prerie) și Francine Rivers: Un mister tulburător și Răscumpărată prin iubire. Optiuni postare ® |
![]() | ![]() ![]() ![]() |
![]() | ![]() ![]() Ca autori ar fii... Francine Rivers, Tamera Alexander, Witemeyer Karen, Lori Wick, Frederic backman si mulți alți .. ![]() |
Răspunsul tău: Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat! ![]() |