Urmărește topicul Acordeonul ~

Postează răspuns
Prima paginaRaspunsuri: 13
Vizualizări: 1875
Membrii abonați 0
Membrii respondenti: 12
Nu ai postări în acest topic!
BBCode: [url=/forum/topic/1221-acordeonul]Acordeonul ~[/url]
Buble-estera
-Buble-estera -
Nu e preferatul meu, dar nu am nicio problemă cu el sau cu folosirea lui în biserică. Tati cântă la acordeon :) Optiuni postare ®
Duky
-Duky -
Replica la: Nu e preferatul meu, dar nu am nicio problemă cu el sau cu folosirea lui în biserică. Tati cântă la acordeon :) de Buble-estera
Ți-ar sta și ție frumos cu acordeonul în brațe, sa cânți o melodie sa ne ungă pe suflet! :) Optiuni postare ®
Buble-estera
-Buble-estera -
Replica la: Ți-ar sta și ție frumos cu acordeonul în brațe, sa cânți o melodie sa ne ungă pe suflet! :) de Duky
Cu toate că spuneam că nu este preferatul meu, cred că stilul meu de a cânta nu se prea potrivește cu acordeonul (fiind unul mai lent). Optiuni postare ®
Hadasa90
-Hadasa90 -
Imi plac cantarile cu acordeonul.sunt preferatele familiei mele Optiuni postare ®

Pagina 2 din 2
Răspunsul tău:
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | linkedin | myspace | email
Forum >> Diverse >> Topic Acordeonul ~ >> Urmărește topicul Acordeonul ~ | pagina 2 | FiiLumina
meniu prim
"Spui că iubești ploaia, dar folosești umbrela când mergi prin ea. Spui că iubești soarele, dar cauți umbra când strălucește. Spui că iubești vântul, dar închizi fereastra când bate. De aceea sunt speriat când spui că mă iubești."
~ Bob Marley ~