Cine L-a ucis pe Isus? Putea cineva sa Il salveze? De ce nu a putut? Optiuni topic |
Nu-i singur Iuda vinovat, de sangele ce s-a varsat... si eu si tu, si tu si eu! Optiuni postare ® | |
Kiwi - La modul figurat nu L-a ucis nimeni pentru ca El a ales sa moara pentru noi, pentru pacatele nostre La modul propriu, L-au ucis romanii prin Iuda care L-a vândut... nu putea sa-L salveze nimeni, in primul rand pentru ca nu se lasa El salvat, in al doilea rand, toti erau impotriva Lui... Ar fi vrut Maria sa-L salveze, dar pentru asta a venit Isus sa moara pentru noi, pacatosii, ca sa putem mosteni imparatia Optiuni postare ® | |
Noi, toți. Optiuni postare ® | |
Pacatele noastre Optiuni postare ® | |
Addah - Pe Isus L-a ucis pacatul nostru, al fiecăruia. Optiuni postare ® | |
Dorin_z - Intreaga lume, si eu si tu suntem vinovati de moartea Domnului Isus Hristos, El și-a dat viața pe cruce ca să ne răscumpere pe noi. Optiuni postare ® | |
Dani91 - Nu L-a ucis nimeni. A fost voia lui Dumnezeu sa moara pentru omenire. Ca sa fie jertfa de iertare a omului pacatos. Optiuni postare ® | |
Dragostea pentru oameni! Optiuni postare ® | |
Mb - Pilat Optiuni postare ® |
Răspunsul tău: Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat! Informații avantaje cont membru autentificat |