Cine era recunoscut pentru viteza cu care conducea? Optiuni postare ® | |
Cine pare că "a ajutat" la naşterea fratelui său? )" /> Optiuni postare ® | |
Alina90 - | |
Replica la: Unde scrie în Biblie despre un om care avea 6 degete la mâini şi 6 la picioare?de Mario-56 2 Samuel 21:20, 1 Cronici 20:6. Optiuni postare ® | |
Replica la: 2.Care au fost cei trei cu care Dumnezeu s-a laudat in fata satanei?de Crin_a Noe, Iov și Daniel (cred) Optiuni postare ® | |
Replica la: Cine era recunoscut pentru viteza cu care conducea?de Buble-estera Iehu, fiul lui Nimsi. Se spunea despre el ca mâna ca un nebun! Optiuni postare ® | |
Replica la: Cine pare că "a ajutat" la naşterea fratelui său? )" />de Buble-estera Zerah (cărămiziu) pe Pereț, fiii lui Iuda din Tamar! Optiuni postare ® | |
Replica la: Zerah (cărămiziu) pe Pereț, fiii lui Iuda din Tamar!de Paulfranciuc Nu chiar, mă refeream la Ruben, dar era mai mult așa, cu tâlc Optiuni postare ® | |
Replica la: Nu chiar, mă refeream la Ruben, dar era mai mult așa, cu tâlcde Buble-estera Cu mandragorele! Optiuni postare ® | |
Da. Optiuni postare ® |
Răspunsul tău: Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat! Informații avantaje cont membru autentificat |