Urmărește topicul Versete preferate

Postează răspuns
Raspunsuri: 8
Vizualizări: 1531
Membrii abonați 1
Membrii respondenti: 6
Nu ai postări în acest topic!
BBCode: [url=/forum/topic/1469-versete-preferate]Versete preferate[/url]
Cont_sters
-Cont_sters -
Postati aici versetul preferat din Noul Testament.
Optiuni topic
Ana16
-Ana16 -
Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, ca a dat pe singurul Lui Fiu, ca oricine crede în El sa nu piară ci sa aibă viață veșnică. Amin! Optiuni postare ®
Marius_83
-Marius_83 -
Vă asigur că cine ascultă cuvintele Mele și crede în Cel care M-a trimis, are viața eternă; și nu vine la judecată, ci a trecut din moarte la viață.
Ioan 5:24 Optiuni postare ®
Marius_83
-Marius_83 -
Iata Eu vin curand si rasplata Mea este cu Mine ca sa dau fiecaruia dupa fapta lui. Optiuni postare ®
Marius_83
-Marius_83 -
Deci pentru că suntem înconjurați de un mare „nor” format din acești martori (ai credinței), să eliminăm orice ne-ar putea împiedica și păcatul care ne înfășoară atât de ușor, ca să putem alerga cu perseverență în proba pe care o avem de susținut.
Evrei 12:1 BVA Optiuni postare ®
Buble-estera
-Buble-estera -
Ferice de cei ce îşi spală hainele, ca să aibă drept la pomul vieţii şi să intre pe porţi în cetate!
(Apocalipsa 22:14) Optiuni postare ®
Florin
-Florin -
steagȘi credința este o încredere neclintită în lucrurile nădăjduite, o puternică încredințare despre lucrurile care nu se văd. (Evrei 11: 1) Optiuni postare ®
Florinelht86
-Florinelht86 -
Galateni 5:24 - Cei ce sunt ai lui Hristos Isus şi-au răstignit firea pământească împreună cu patimile şi poftele ei. Optiuni postare ®
Florinvaly85
-Florinvaly85 -
Cei ce sunt ai lui Hristos Isus și-au răstignit firea pământească împreună cu patimile și poftele ei.
Galateni 5:24 Optiuni postare ®
Pagina 1 din 1
Răspunsul tău:
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | linkedin | myspace | email
Forum >> Biblia >> Topic Versete preferate >> Urmărește topicul Versete preferate | FiiLumina
meniu prim
"Spui că iubești ploaia, dar folosești umbrela când mergi prin ea. Spui că iubești soarele, dar cauți umbra când strălucește. Spui că iubești vântul, dar închizi fereastra când bate. De aceea sunt speriat când spui că mă iubești."
~ Bob Marley ~