As vrea ca fiecare user sa posteze un verset din Biblie care sa aiba ca scop incurajarea. Optiuni topic |
Dani91 - Puterea este a lui Dumnezeu. Optiuni postare ® | |
Alina90 - Acum, așa vorbește Domnul, care te-a făcut, Iacove, și Cel ce te-a întocmit, Israele: „Nu te teme de nimic, căci Eu te izbăvesc, te chem pe nume: ești al Meu. Dacă vei trece prin ape, Eu voi fi cu tine și râurile nu te vor îneca; dacă vei merge prin foc, nu te va arde și flacăra nu te va aprinde.” Isaia 43:1-2 Optiuni postare ® | |
Mary88 - "Este adevărat că orice pedeapsă, deocamdată pare o pricină de întristare, și nu de bucurie; dar mai pe urmă aduce celor ce au trecut prin școala ei roada dătătoare de pace a neprihănirii." (Evrei 12:11) Optiuni postare ® | |
Adryan22 - Replica la: "Este adevărat că orice pedeapsă, deocamdată pare o pricină de întristare, și nu de bucurie; dar mai pe urmă aduce celor ce au trecut prin școala ei roada dătătoare de pace a neprihănirii." (Evrei 12:11)de Mary88 da este adevarat Optiuni postare ® |
Răspunsul tău: Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat! Informații avantaje cont membru autentificat |