Mb - Am mers, e cel mai superb loc, doar să nu știi să înoți spui ca nu-i bun )" />) Optiuni postare ® | |
Nu e păcat să vizitezi marea. Păcat este să te expui privitorilor pe plajă. A merge la mare, nu înseamnă neapărat plajă. Dar să mergi la mare unde sunt sute sau mii de oameni dezbrăcați? Pe bune?! De ce nu faci baie cu ușa deschisă atunci... Hmm? )" /> Optiuni postare ® | |
Hadasa90 - Am fost la mare cu patroni mei.pt un tratament au mers ei.eu eram bona copiilor si dak a luat copii m.a luat si pe mine.dar am fost imbrakata k o crestina.fusta lunguta si batic.unii si.au faqt cruce cand m.au vazut.ei goi.eu îmbrakata.dar pt mine a fost un har de sus k nu mi.a fost rusine a fi k o crestina.indradevar nu e bun a merge odata cu lumea.sau a face ce fake lumea.dar eu mergeam dimineata la rasarit knd nu era nimeni pt tratament.si la apus cand iar totul era gol.si am trecut cu bine peste toate Optiuni postare ® |
Răspunsul tău: Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat! Informații avantaje cont membru autentificat |