Kiwi - Deci, acest joc se va juca astfel... Vom pune fiecare cate o intrebare, iar cel care va raspunde va trebui sa raspunda la acea intrebare, dar fara "da si nu". Exemplu: E adevarat ca mergi la biserica? Poate... Optiuni topic |
Kiwi - Am incercat sa ma abtin sa consum bani )" /> E adevarat ca nu poti sta fara net? Optiuni postare ® | |
Kiwi - Posibil... nu stiu ce insinuezi )" /> Iti place limba chineza? Optiuni postare ® | |
Kiwi - Hmm, cateodata... ai mancat azi? Optiuni postare ® | |
Kiwi - Bine :P... E adevarat ca ai 20 de ani? Optiuni postare ® | |
Kiwi - Posibil putin de la soare sau asa a vrut Domnul. E adevarat ca iti place Biblia? Optiuni postare ® | |
Kiwi - Bineinteles. O data ce iti raspund tie, e clar :P... E adevarat ca azi ai mancat cel putin o data? Optiuni postare ® | |
Kiwi - Trivia? Ha... nici nu se pune problema, imi place si acum, dar nu prea mai am timp.. alta data pierdeam multe multe ore acolo )" />) E adevarat ca esti admin? Optiuni postare ® | |
Doar__eu - Dragostea....iti place sa cercetezi Biblia? Optiuni postare ® | |
Kiwi - Este adevarat ca azi ai ascultat muzica...? Fara da sau nu. )" /> Optiuni postare ® |
Răspunsul tău: Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat! Informații avantaje cont membru autentificat |