![]() | ![]() ![]() Cred ca doar 1... zebra. Optiuni postare ® |
![]() | ![]() ![]() Pisica si iepurele au impreuna 10 kg, câinele si iepurele au impreuna 20 kg, si pisica si câinele au impreuna 24... Cate kg au fiecare? Optiuni postare ® |
![]() | ![]() ![]() Daca eu aveam 10 ani, iar sora mea jumatate din varsta mea, iar acum am 25 de ani, cati ani va avea ea cand eu o să am 70 de ani? Rezolvați asta. Optiuni postare ® |
![]() | ![]() ![]() Replica la: Mergand catre rău, o zebra se intalneste cu 6 girafe. Fiecare girafa are cate o maimuta pe spate si fiecare maimuta are cate 2 pasari pe umeri. Cate animale merg la rau?de Kiwi O zebra Optiuni postare ® |
![]() | |
![]() | Replica la: Ce cuvant este scris incorect in toate dictionarele limbii romane?de Kiwi Incorect, nu? Optiuni postare ® |
![]() | Replica la: Pe o casă sunt patru coşuri de fum, pe casa vecină – trei, iar pe casa următoare – două. Ce obţinem în rezultat?de Kiwi Fum. Optiuni postare ® |
![]() | Replica la: Mergand catre rău, o zebra se intalneste cu 6 girafe. Fiecare girafa are cate o maimuta pe spate si fiecare maimuta are cate 2 pasari pe umeri. Cate animale merg la rau?de Kiwi Unul singur... Zebra. Optiuni postare ® |
![]() | Replica la: Acum este 11 noaptea. Afară e frig, e urât şi plouă. Ce credeţi, peste 72 de ore vremea se va schimba, va fi frumoasă cu soare?de Kiwi Numa dacă se mută în Ţările Calde, între timp ![]() ![]() |
![]() | Replica la: Un băiat a avut tot atâtea surori cât şi fraţi. Dar fiecare soră a avut fraţi de două ori mai mulţi, decât surori. Câţi copii în total au fost în familie? Câţi din ei au fost băieţi şi câte fete?de Kiwi ![]() |
Răspunsul tău: Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat! ![]() |