Crin_a - Pentru ca acest psalm are 176 de versete, m-am gandit ca ar fi bine sa scriem fiecare cate un verset in ordine. Va rog sa le numerotati. Optiuni topic |
Crin_a - 1. "Ferice de cei fara prihana in calea lor, care umbla intotdeauna dupa Legea Domnului!" Optiuni postare ® | |
Crin_a - 4. - Tu ai dat poruncile Tale, ca să fie păzite cu sfinţenie. Optiuni postare ® | |
Addah - 12. Binecuvântat să fii Tu, Doamne! Învaţă-mă orânduirile Tale! Optiuni postare ® | |
Addah - 13. Cu buzele mele vestesc toate hotărârile gurii Tale. Optiuni postare ® | |
Addah - 14. Când urmez învăţăturile Tale, mă bucur de parc-aş avea toate comorile. Optiuni postare ® | |
Addah - 15. Mă gândesc adânc la poruncile Tale şi cărările Tale le am sub ochi. Optiuni postare ® | |
Addah - 16. Mă desfătez în orânduirile Tale şi nu uit Cuvântul Tău. Optiuni postare ® | |
Addah - 17. Fă bine robului Tău, ca să trăiesc şi să păzesc Cuvântul Tău! Optiuni postare ® | |
Addah - 18. Deschide-mi ochii, ca să văd lucrurile minunate ale Legii Tale! Optiuni postare ® |
Răspunsul tău: Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat! Informații avantaje cont membru autentificat |