Ati avea voi curajul sa stati in stomacul pestelui 3 zile si 3 nopti si apoi sa va rugati? Optiuni topic |
Nici Iona nu a avut curajul, doar ca nu mai avea de ales nimic in momentele alea, decat sa se roage. Optiuni postare ® | |
Silvian - Ziceti ca nu ati putea rezista, dar cand va fi prigoana ce veti mai face atunci, acceptati lepadarea de credinta? Optiuni postare ® | |
Silvian - Eu as zice cum este si un proverb intelept. Nu te ruga Domnului sa te scape de primejdie, ci roaga-te sa fii gata cand acestea apar. Optiuni postare ® | |
Cine il iubeste mult pe Dumnezeu ar putea tine post si 3 zile. Optiuni postare ® | |
Da, așa cred. Optiuni postare ® | |
Dorin_z - Daca e Planul venit de sus atunci rezisti. Optiuni postare ® | |
Dani91 - Nu Optiuni postare ® | |
Parcă numa în burta peștelui te poţi ruga )" /> Așa sună. Dar dacă Domnul îngăduie ceva, da, prin El, aș reuși! Optiuni postare ® | |
Alina90 - Nu am...dar aceasta a fost o pedeapsa de la D-l pt neascultare...aici nu e vb de prigoniri...si noi dacă nu ascultam ne așteaptă o pedeapsa veșnică Optiuni postare ® |
Răspunsul tău: Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat! Informații avantaje cont membru autentificat |