![]() | ![]() ![]() De ce ei considera sambata sabatul? Optiuni topic |
![]() | În ziua a șaptea scrie în Geneza că Dumnezeu și-a sfârșit lucrarea... O intrebare: dacă azi îmi termin lucrul, înseamnă că azi nu am lucrat? Doamne, dă-ne înțelepciune! Optiuni postare ® |
![]() | ![]() ![]() Normal, ziua de Duminica este ziua intai a saptamanii. In limba italiana sabato se traduce sambata, insa nu conteaza ziua cand o tinem pentru a o inchina lui Dumnezeu... important e ca sa avem o zi in saptamana... Optiuni postare ® |
![]() | Intr-adevar, Sabatul a fost o zi importanta in legea mozaica! Domnul Isus, ne-a izbavit de sub puterea Legii si a Sabatului! Cine tine o zi, pentru Domnul o tine... Ziua intai a saptamanii este ziua Domnului, pentru inchinare, lauda si partasie! Glorie Tie, Doamne! Optiuni postare ® |
![]() ![]() ![]() Sabath, se pronunță așa cum se scrie, traducând din limba ebraică veche semnificația cifrei 7. Am sa enumerez cifrele vechi ebraice pentru a va forma o ordine de idei, pentru a putea întelege de fapt legatura dintre aceste cifre si zilele saptamanii. OAHAED. (1) - DUMINICA ITHNINE. (2) - LUNI TALLATAH. (3) - MARTI ARBAH. (4) - MIERCURI HAMSA. (5) - JOI SITHA. (6) - VINERI SABATAH. (7) -SAMBATA. Acum vreau sa raspund unor utilizatori ale caror raspunsuri din acest topic nu au nicio legatura cu tema. Incep prin a face o trimitere la capitolul 22 din Apocalipsa dupa Ioan, versetele 17 si 18. Atentie, unii chiar nu vor da nicio importanta acestei trimiteri, eu am expus-o pentru a ma face înteles. Sabatul este într-adevar ziua a saptea, zi închinata Domnului. Legile Mozaicului nu au nicio legatura cu legile Biblice. Isus a zis: Eu nu am venit sa destram legile, ci sa le întaresc. Întrebare: a schimbat Domnul Isus ziua a saptea înlocuind-o cu prima? Ce lege a impus ca duminica sa ia locul zilei a 7-a? Optiuni postare ® | |
![]() | Sabatul se tine o zi. 6 zile sa lucrezi, a 7-a sa te odihnești. Optiuni postare ® |
Răspunsul tău: Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat! ![]() |