E bine sa ai prieteni (iubiti) pe care nu i-ai vazut niciodata?Argumentati de ce nu-i bine. Optiuni topic |
Aparentele înșela cel mai tare. Pana nu vezi fata in fata, nu ai ce te baga in asa ceva. Optiuni postare ® | |
Nu. Optiuni postare ® | |
Nu e bine pentru ca rar este sinceritate, adica sunt unii care se dau drepti altii si de asta nu-i bine sa ai prieteni pe care nici macar nu i-ai vazut o data. Optiuni postare ® | |
Nu e chiar asa bine, ca nu-i cunoști intențiile. Optiuni postare ® | |
Dani91 - E aiurea sa iubesti pe cineva pe care nu l-ai văzut. Probabil esti imatur de faci asa ceva. Optiuni postare ® | |
Nu-i bine. Optiuni postare ® | |
Eu nu m-am vazut fata in fata cu persoana care stiam dinainte ca imi va fi prieten, si nu m-am înșelat, atunci cand m-am vazut fata in fata a fost totul prevazut, dupa cum ma asteptam! Optiuni postare ® | |
Alina90 - Pe Isus nu L-am văzut cu ochii de carne, și totuși mi-e prieten... Dar om pământean, fără sa-l vezi, nu-l poți numi prieten sau iubit... Ci doar cunoștință virtuală. Optiuni postare ® | |
Un_copil - Este bine deoarece un prieten necunoscut, iti poate schimba o viata! Optiuni postare ® |
Răspunsul tău: Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat! Informații avantaje cont membru autentificat |