Silvian - Stim cu toti ceea ce au facut ucenicii Domnului Isus, ai vrea sa fii si tu un ucenic al lui Isus, sa lucrezi pentru Domnul in via Lui? Optiuni topic |
Silvian - Amin! Si Domnul sa ne ajute si sa ne calauzeasca pasii pe drumul vietii sfinte ca sa fim cu adevarat ucenicii Lui. Optiuni postare ® | |
Petru7 - Doamne, ajută-ne pe toți să fim ucenicii Domnului Isus Hristos, nu ai lui Bar-Isus... Adevăratul credincios: - El este una cu Hristos. (Efeseni 5:30) - Făptură nouă pe pământ (2 Corinteni 1:14; Efeseni 1:7; 1 Petru 1:1, 2) - Pe pământ, un călător (Filipeni 3:20) - Cu Dumnezeu, un lucrător (1 Corinteni 3:9) - Lumina lumii (Matei 5:14) - De Hristos, nedespărțit (Romani 8:35) - Ostaș ceresc, și un trimis al Cerului (2 Timotei 2:3; 2 Corinteni 5:20) - Preot și împărat promis (Apocalipsa 5:10) - E un ales, neprihănit (1 Petru1:1; Romani 3:24) - Cu Duhul Sfânt, pecetluit (Efeseni 1:13) Amin! Optiuni postare ® | |
Domnul sa ne ajute sa ne pocaim. Optiuni postare ® | |
Dorin_z - Da, cu siguranta ca mi-as dori. Optiuni postare ® | |
Dani91 - Da doresc. Optiuni postare ® | |
Bineînțeles că aș dori... De altfel, toţi suntem datori să lucrăm pentru Dumnezeu, cu darul pe care îl avem. Optiuni postare ® | |
Florin - Și eu mi-aș dori! Dumnezeu să mă ajute la aceasta! Amin! Optiuni postare ® |
Răspunsul tău: Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat! Informații avantaje cont membru autentificat |