Urmărește topicul Botezul Copiilor

Postează răspuns
Ultima paginaRaspunsuri: 22
Vizualizări: 2079
Membrii abonați 5
Membrii respondenti: 15
Nu ai postări în acest topic!
BBCode: [url=/forum/topic/478-botezul-copiilor]Botezul Copiilor[/url]
AndreiBodnariuc
-AndreiBodnariuc -
Sunteti de acord cu asta?
Optiuni topic
Paulfranciuc
-Paulfranciuc -
Eu cred ca degeaba botezi copiii, daca ei nu inteleg aproape nimica. Optiuni postare ®
Silvyu123
-Silvyu123 -
Botezul copiilor mici este fara nici un fundament biblic, este doar o traditie si un obicei antibiblic... Optiuni postare ®
Silvyu123
-Silvyu123 -
Botezul copiilor mici este un act tradidional, fara nici un fundament biblic... Exista insa o binecuvantare pentru copiii mici mentionata in Biblie! Optiuni postare ®
Kiwi
-Kiwi -
In Biblia ortodocșilor inclin sa cred ca scrie, dar nu si in cea scrisa de Cornilescu. Optiuni postare ®
Webstar87
-Webstar87 -
Nu, deoarece nu e biblic. Copiii DOAR ii binecuvantam, conform cartii Numeri. Optiuni postare ®
Marius_83
-Marius_83 -
Addah
-Addah -
Botezul in sine inseamna, prin scufundarea in apa, moarte fata de pacat, si prin iesirea din apa, semnifica invierea la o noua viata impreuna cu Isus. Deci pentru asta trebuie sa poti sa iei o decizie, iar bebelus fiind nu decizi tu, ci decid altii pentru tine, prin urmare nu sunt de acord. Optiuni postare ®
Samuel12
-Samuel12 -
Copilul trebuie sa deosebească binele de rău. Optiuni postare ®
Dani91
-Dani91 -

Pagina 1 din 3
Sari la pagina:
Răspunsul tău:
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | linkedin | myspace | email
Forum >> Viata >> Urmărește topicul Botezul Copiilor | FiiLumina
meniu prim
"Există persoane care ne vorbesc și pe care nici măcar nu le ascultăm, persoane care ne rănesc și nici măcar nu lasă cicatrice, dar există persoane care pur și simplu apar în viața noastră și ne marchează pentru totdeauna."
~ Cecília Meireles ~