Sunteti de acord cu asta? Optiuni topic |
Eu cred ca degeaba botezi copiii, daca ei nu inteleg aproape nimica. Optiuni postare ® | |
Botezul copiilor mici este fara nici un fundament biblic, este doar o traditie si un obicei antibiblic... Optiuni postare ® | |
Botezul copiilor mici este un act tradidional, fara nici un fundament biblic... Exista insa o binecuvantare pentru copiii mici mentionata in Biblie! Optiuni postare ® | |
Kiwi - In Biblia ortodocșilor inclin sa cred ca scrie, dar nu si in cea scrisa de Cornilescu. Optiuni postare ® | |
Nu, deoarece nu e biblic. Copiii DOAR ii binecuvantam, conform cartii Numeri. Optiuni postare ® | |
Nu Optiuni postare ® | |
Addah - Botezul in sine inseamna, prin scufundarea in apa, moarte fata de pacat, si prin iesirea din apa, semnifica invierea la o noua viata impreuna cu Isus. Deci pentru asta trebuie sa poti sa iei o decizie, iar bebelus fiind nu decizi tu, ci decid altii pentru tine, prin urmare nu sunt de acord. Optiuni postare ® | |
Samuel12 - Copilul trebuie sa deosebească binele de rău. Optiuni postare ® | |
Dani91 - Nu. Optiuni postare ® |
Răspunsul tău: Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat! Informații avantaje cont membru autentificat |