Edda - După părerea mea, contează cât de cât să fie vârstele mai apropiate intr-o relație. Dacă este unul mai in vârstă, are cu totul altă mentalitate și nu e chiar bine, numai de aici câte s-ar putea ivi (probleme)... dar aici totul depinde de sus... dacă Domnul unește doi cu vârste nu apropiate, pot trăi fericiți până la bătrânețe! Optiuni postare ® | |
Contează sufletul mai întâi, și vârsta după... sa fie maxim 2 ani 3, 5, 7 maxim 11 ani diferența. Mai mult nu. Pentru mine mă refer. Optiuni postare ® | |
Nu contează înălțimea, vârsta, mușchii, frumusețea, ci intelegerea și respectul. Optiuni postare ® | |
Nu cred ca este o problema, dar acum, nici să-L ispitim pe Domnul, eu sa am 40 de ani și sa-mi iau de nevasta una de 20. Optiuni postare ® | |
Hadasa90 - Sa stiti ca in unele cupluri conteaza mult.am vazut dîferenta mai mare de15ani si au fost probleme mereu.dar dupa statistica un barbat se maturizeaza mult mai greu ca o femeie.asa ca uneori e bn si chear e bine ca barbatul sa fie mai mare ca sa fie ca gandire apropiata.la mine e diferit sotul meu e cu11ani mai mare k mine si ne intelegem f f bine.sunt exeptii.eu l.am primit k dar de sus Optiuni postare ® |
Răspunsul tău: Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat! Informații avantaje cont membru autentificat |