Urmărește topicul Mersul la mare

Postează răspuns
Ultima paginaRaspunsuri: 12
Vizualizări: 2324
Membrii abonați 4
Membrii respondenti: 10
Nu ai postări în acest topic!
BBCode: [url=/forum/topic/156-mersul-la-mare]Mersul la mare[/url]
Cont_sters
-Cont_sters -
Este pacat sa mergi la mare?
Optiuni topic
Silvian
-Silvian -
steagAm cunoscut in Italia un frate, care mi-a zis ca el se duce la mare, si cand s-a întors, mi-a zis ca in viata lui nu mai calca pe acolo... Mi-a spus ca ii era rusine de el ca se afla in mijlocul acelor oameni... Chiar mi-a povestit ca in biserica cand intra isi aminteste de o gramada de surori pe care le-a vazut acolo despoiate... va dati seama ceea ce iti face o astfel de distracție. Optiuni postare ®
Alidia
-Alidia -
La mare nu au ce cauta pocaitii acolo e numai destrabalare... Optiuni postare ®
MirelTimişag
-MirelTimişag -
Da, este pacat sa mergi la mare, deoarece vezi ce nu trebuie. Optiuni postare ®
Kiwi
-Kiwi -
Uite, ca sa intelegi de ce e pacat... daca abordez acest subect la nivel biblic: este pacat... Pentru ca ori ca mergi pe trotuar in costum de baie, ori ca mergi pe malul marii, e tot aia... de ce? Pentru ca: pofta este un pacat... la fel cum si goliciunea este cel mai adanc pacat de care vorbeste Domnul... si daca nu ma crezi si tot o sa te razvratesti, te rog din toata inima sa asculti predica lui Luigi Mițoi -riscurile soților -goliciunea... te rog foarte mult... si dupa o sa te luminezi... pentru ca are legătură si cu topicul vestimentatia... Optiuni postare ®
Kiwi
-Kiwi -
Chestia era ca poti merge, dar nu dezbracata, si acolo ai ocazia sa vezi ce nu iti doresti :) Deci e pacat... eu zic sa mai ascultati marturiile celor carora Dumnezeu le-a facut de cunoscut. Optiuni postare ®
Danielemanuel
-Danielemanuel -
Pe plaja, desigur ca e pacat, caci nu poti sta acolo fara sa pacatuiesti. Dar sa mergi la mare nu e pacat. Depinde de loc. Isus, Petru, ucenicii, Pavel, au traversat marea. Dar nu s-a oprit pe plaja la bronzat si la privit. Optiuni postare ®
Danielemanuel
-Danielemanuel -
Am fost la mare cu un grup de baieti, am mers in locuri retrase, printre stanci mai mult, că acolo sigur poti fii singur, sa faci poze, baie sau o plimbare cu vaporul. Optiuni postare ®
Damaris_iacob
-Damaris_iacob -
E fain la mare... Optiuni postare ®
Dani91
-Dani91 -

Pagina 1 din 2
Răspunsul tău:
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | linkedin | myspace | email
Forum >> Diverse >> Topic Mersul la mare >> Urmărește topicul Mersul la mare | FiiLumina
meniu prim
"Spui că iubești ploaia, dar folosești umbrela când mergi prin ea. Spui că iubești soarele, dar cauți umbra când strălucește. Spui că iubești vântul, dar închizi fereastra când bate. De aceea sunt speriat când spui că mă iubești."
~ Bob Marley ~